www.entertainer.nl

Met de top entertainer, zanger, komiek, spelleider en damesliefhebber Bennie Solo kunt u nu ook op ‘de Hollandse toer’! De ‘Bennie Solo Hou van Holland show’ is een complete, interactieve quiz show, met alles wat Holland zo ‘Hollands’ maakt.

 

Een paar uurtjes heerlijk ongedwongen quizzen en (wed)strijden tijdens een gezellig feestje, en uiteraard met oer Hollandse muziek.

 

De show bestaat uit drie spelrondes waarin steeds nieuwe kandidaten punten in de wacht slepen voor de zaalprijs! De teams, rood, wit & blauw, strijden om die prijs. U kunt natuurlijk ook naar hartenlust lekker meezingen en meedeinen met de leukste Nederlandstalige nummers die Bennie Solo live ten gehore brengt. Uiteraard zijn er per spel voor de winnaars én verliezers gekke en herkenbare ‘Hollandse prijsjes’.

 

De allerleukste spelelementen komen in de show aan bod met als finale de hilarische Bennie’s Bingo Ronde...

 

... uiteraard zingt Bennie Solo een aantal van de Hollandse Krakers van Jewelste!

 

De Bennie Solo Hou Van Holland show is inzetbaar op vele plekken en dito tijden. Zeer geschikt voor kleine groepen, maar uiteraard ook voor het grote publiek. Als avondvullende show, als amuse voor het diner, als promo voor winkelcentra, als warming up in de sportkantine of als tussendoortje bij een productpresentatie.

U kiest de gelegenheid, wij vullen ‘m voor u in.

Zoals u van ons gewend bent bieden wij maatwerk!

Ook uit te breiden met een Hollandse finale artiest naar keuze!

 

Méér weten over deze heerlijke show?

Vraag er naar bij uw entertainment-leverancier

 

 

 

<<DOWNLOAD HIER DE FLYER