DOWNLOAD DE INFO

Bek toe De Sjonnies!

Wat begon als een geintje, neemt inmiddels steeds serieuzere vormen aan. Blijkbaar wordt de unieke combinatie van de liedjesschrijvers/grappen-bedenkers uit De Sjonnies en de top-entertainer Bennie Solo steeds meer op waarde geschat. Dit trio is een topact gebleken. Alleen de naam hè, dat bekte niet lekker. Was een beetje teveel van het goede. Deed gewoon niet genoeg eer aan de unieke sound/performance die al jaren de landelijke podia in een sfeervolle brij veranderde wanneer ze alleen al op het affiche stonden..... dus.... Bek toe De Sjonnies! ...was het voorspelbare resultaat van amper 'n 2minutensessie tussen de 3 toppers.

De ouderwetse gezelligheid moest (nog) meer benadrukt worden dan weleer en dat kunen ze als geen ander waar maken.

Gezellig de polonaise lopen op “Dans je de hele nacht met mij” en “De Bostella”, Je danstalent ontdekken tijdens “Zwemmen zonder slip”, lekker meeblèren met “Annemarie”, en alle ellende van je afzingen met “M’n fiets is gejat!” of “Roos in je blonde haren”. Het kan weer losbarsten.

 

Na het verpletterende optreden van De Sjonnies en Bennie Solo op de Dag van het Levenslied was het meteen duidelijk: Dit MOET een vervolg krijgen! Dus werd er op maandag 12 mei in allerijl een vergadering belegd ten kantore van De Sjonnies. Resultaat: Vanaf nu zijn De Sjonnies en Bennie Solo te boeken voor alle mogelijke feestelijke gelegenheden.

 

Was het toeval of was het misschien toch voorbestemd? Waarschijnlijk zal niemand het ooit weten, maar feit is dat de “eenmalige” samenwerking tussen De Sjonnies en Bennie Solo al vanaf het prille begin smaakte naar meer.

 

Hoe is het zo gekomen?

Voor een eenmalig optreden tijdens de Dag van Het Levenslied in Nijmegen vroeg Bennie Solo zijn maten Friso en Konstantijn Ruysdael om de grootste hits van De Sjonnies, grotendeels geschreven door het genoemde tweetal, gezamenlijk op het podium te brengen.

En dát het aansloeg hebben we geweten: als een lopend vuur verspreidde de boodschap zich door heel Nederland en vanaf

dat moment is er geen houden meer aan. Overal worden de

Sjonnies, met leadzanger Bennie Solo, nu gevraagd

ter verhoging van de feestvreugde.

 

Met De Sjonnies  is het beste uit twee werelden verenigd in één unieke act. Uw feest is al geslaagd voordat het goed en wel

begonnen is. Gezelligheid en bieromzet zijn in ieder geval gegarandeerd!