Your Personal Fun Coach

 

Met de top entertainer, zanger, komiek, spelleider en damesliefhebber Bennie Solo haalt u een avondje (korter of langer!) top entertainment in huis.

Maar niet alleen in huis! Ook op de camping, in het cafe, in de feesttent, het buurttheater, tijdens het straatfeest, op uw trouwlocatie, bij een personeelsfeest, een productlancering of…vult u zelf maar in.

Met Bennie Solo haalt u een totaalgebeuren binnen!

Een knettergekke, wervelende ᅠen complete show. Met repertoire dat varieert van de leukste Nederlandstalige meezingers, de hits van toen en Duitse Schlagers. Een op en top entertainer waarbij vooral de interactie tussen Bennie en zijn publiek centraal staat!

 

 

Bennie Solo is avondvullend te boeken met zijn Nederlandstalige Bennie Solo Show.  Maar ook met zijn act van 1 x 40 minuten is hij inzetbaar op uw evenement.

 

Bennie Solo als interactieve DJ op uw feest, behoort ook tot de mogelijkheden. Inclusief licht- en geluidsset bespeelt hij vanachter zijn DJ booth de gasten op de dansvloer.

 

Bennie Solo is de ideale presentator met een grote dosis humor, waarbij een invulling met diverse 'zangsets' tot de mogelijkheden behoort.

 

Bennie Solo is met zijn nieuwste acts NU te boeken bij uw entertainment en pretleverancier.